Klantgerichtheid met een jarenlange expertise.

Opdrachtgevers

Klantgerichtheid met een jarenlange expertise.

Opdrachtgevers

by admin

Een selectie van de opdrachtgevers van Optimus Acorro

Optimus Acorro combineert klantgerichtheid met een jarenlange expertise op het gebied van Human Resources Management (HRM). In de loop der tijd hebben veel kleine en grote organisaties gebruik gemaakt van onze consultants.

Een selectie van onze opdrachtgevers:

AHA de Man

Ondersteuning bij de totstandkoming van nieuwe arbeidsovereenkomsten en het opzetten van een nieuw functiehuis, wat de ruggengraat vormt van het totale HR beleid. Hiermee kan de organisatie nu verder bouwen aan het verder ontwikkelen van medewerkers en daarmee de organisatie.

Coca-Cola European Partners (v/h Enterprises)

Op diverse momenten ondersteunen van de HR afdeling bij vervanging en additionele werkzaamheden door het inzetten van een ervaren HR consultant die zich de organisatie snel eigen maakt en direct productief is.

LambWeston/Meijer

Het aansturen en verbeteren van de HR Support afdeling, stroomlijnen van HR processen en invoeren van een organisatiemodel met HR business partners met de juiste ondersteuning. Het vergroten van de interne samenwerking en het imago van HR.

Schneider Electric

Het reorganiseren en verplaatsen van het EMEA hoofdkantoor van de divisie Pelco, sociaal overleg, communicatietraject, trainen en instrueren leidinggevenden, onderhandelingen met werknemersvertegenwoordiging en arbeidsrechtadvocaten en afronden van individuele overeenkomsten.

Top